Obiceiurile de exerciții ar trebui să aveți în viața ta înainte de 30

Este la fel de bine să fi creat niște bune practici în viață înainte de a veni procesul. Pentru că după 30 devine atât mai dificil de a menține forma și au energie peste la provocări exigente. Ia să știu ce te simți cel mai bine și pentru a găsi formularul de formare. Aici vă spunem despre nouă obiceiuri pe care ar fi inteligent să le purtați chiar acum. Când eşti tânăr, totul merge cu viteza. Viața este o petrecere și trebuie să profitați de ocazie pentru a explora și a încerca cât mai mult posibil, atunci când nu sunteți încă legat de muncă, de familie sau de un loc fizic.

Dar anii sunt pe și dintr-o dată ați trecut 30, cu tot ceea ce înseamnă de fizica diferite și o mai mare responsabilitate atât pentru tine și pentru alții. Este timpul pentru a crea o anumită ordine și de a afla în existența, să stea scaun împotriva stresului viitoare. Atunci este foarte inteligent dacă ai deja niște rutine bune în viața de zi cu zi. Deci, nu trebuie să începeți de la zero: învățarea nouă devine, după cum se știe, mai dificilă cu vârsta. Aici enumerăm, cu inspirația sănătății femeilor, nouă obiceiuri pe care le-ați putea începe să le purtați imediat, astfel încât va fi mai ușor să rămâneți sănătoși pentru tot restul vieții. Și mai ales dorim să subliniem punctul șase: să se distreze de-a lungul drum!

Socializarea cu oameni asemănători

Socializarea cu oameni asemănătoriNu, nu trebuie să resturi lor vechi copilărie sau liceu prieteni doar pentru că au alte ambiţii sau trăiesc diferit decât tine. Dar poate fi benefic să socializezi și cu oameni care împărtășesc gândurile despre ceea ce este important în viață chiar acum. Cu siguranță va fi mai ușor să mențineți obiceiuri bune dacă cercul social înțelege de ce doriți doar un pahar de vin pentru mâncare sau de ce nu doriți să rămâneți până la ora 3 dimineața când ieșiți și alergați în dimineața următoare. Nu trebuie să vă apărați – sau să faceți greșeala de a spune “da” la ceva ce nu doriți cu adevărat.

Profilul SVT Kalle Zackari Wahlström a echivalat formarea cu periajul dinților: știi că este vital pentru sănătatea ta, așa că fă-o! Dar ei bine, de formare este de fapt mult mai dulce decât tamponarea Fangs pentru câteva minute… Cu toate acestea, împărtășim opinia că ar trebui să obțineți exercițiul în rutina zilnică, așa că încercați să găsiți un timp care să se potrivească programului dvs., de preferință într-o perioadă de zi când aveți de obicei cea mai mare energie. Este nevoie de ceva timp, dar după o jumătate de an – un an nu veți mai reflecta asupra posibilelor greutăți, ci doar pășiți în hainele de antrenament și alergați.

Începeți antrenamentul de forță

Începeți antrenamentul de forțăForța de formare poate părea Trixy și riscant, dar dacă învățați doar elementele de bază, este destul de simplu, dimpotrivă. În plus, foarte blând pentru organism, deoarece construiți mușchii astfel încât să poată rezista la mai multe stresuri și astfel să reducă riscul de răniri în viața de zi cu zi. Lucrul cu greutăți, mașini și mobilitate este, de asemenea, o modalitate eficientă de a crește arderea grăsimilor și de a arde mai multe calorii. Și cu cât sunteți mai puternici, cu atât va fi mai ușor să alergați, să călătoriți cu bicicleta și să vă ascuțiți fitness-ul în alte moduri.

Nu, yoga nu este doar pentru hippii care se îmbracă în pantaloni harem, mereu mergând cu un covor sub braț și șuierând în timp ce respiră. Yoga este de fapt o formă destul de simplă și sănătoasă de formare pe care toată lumea, nu numai inițiată “yoghini” și “yogini”, o poate practica. În special, yoga este bună pentru creșterea mobilității corpului, întărirea posturii și prevenirea problemelor de spate. Faptul că multe forme de yoga sunt, de asemenea, relaxante și meditative este, desigur, un bonus dacă trăiți într-o existență stresantă.

Variați-vă antrenamentul

Variați-vă antrenamentulVarietatea este aproape întotdeauna bună, fie că este vorba despre muncă, dietă sau formare. De îndată ce psihicul și corpul se obișnuiesc cu ceva, este mai ușor să te plictisești, să te oprești și / sau să renunți. În plus, modificarea este necesară în formare pentru a evita obținerea pe un platou, unde nu este posibil să se obțină rezultate suplimentare. Deci, alerga filare o zi, întărițiexercițiu altul, intervale de primăvară o treime și a pus praf de pușcă suplimentar pe întindere un al patrulea. Sau, fă ce vrei, doar că e diferit.

Serios, ce rost are să mergi la sală dacă nu-ţi place? Ia anxietate de fiecare dată când este timpul să împacheteze geanta şi mai degrabă stai şi se holbeze la o bancă decât ridicaţi-vă în paza bărbie? Formarea poate fi foarte distractivă, găsiți doar formele și exercițiile care vă sunt potrivite. Simțiți-vă după zi de zi ceea ce vă doriți și gândiți-vă dacă există vreun scop specific pentru care doriți să lucrați: cum ar fi să deveniți un diavol în dans sau să învățați să stați pe mâini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *