Mituri despre cum se pot evita ridurile

O lotiune ieftină de la magazin de Droguri sunt de fapt mult mai rău decât o scumpă variantă de lanțul de magazine skönhetshylla Hälsoliv să descoperim miturile referitoare la aspectul de cute precum și pielea netedă. Somn, hidratare și o alimentație sănătoasă. Este structura pentru o suprafață netedă și, de asemenea, uimitoare pielii. În plus, există o mulțime de sugestii precum și recomandări pentru tratamente și, de asemenea, elemente care asigura pentru a ajuta pielea ta în acest proces.

Cineva care nu a fost tentat de “mirakelkrämen”, care este declarat a fi în măsură pentru a netezi ridurile & & înviora fața ta într-o clipă. Există, desigur, nici un produs nu poate renunta la îmbătrânire, și influența pe corpul complet. Pe de altă parte poate exercita fotografiere la “cauza”. Cu toate acestea, în conformitate cu american dermatologen Dennis de uz Casnic în nevoie de îngrijire a pielii, nu trebuie de asemenea să fie făcute special complex sau costul pe pământ, ca piata ar dori să facă, scrie publicația Evitare.

Apoteksprodukter nu este atât de excelent

Apoteksprodukter nu este atât de excelentAnti-aging articole formate din exact aceleași ingrediente active oasvett în cazul în care acestea sunt comercializate. Ca un recurs satisfăcătoare, peptide, și benefice anti-oxidanti, cum ar fi vitamina C si ceai verde esența. Un sondaj de reducerea riscului de cădere în plus, a arătat preț scăzut creme de piele poate fi doar la fel de bun ca cele scumpe.

Cu toate acestea, asigurați-vă că alegeți o loțiune cu un stil ordonat, este u.s. hudvårdsspecialisten precum David Bănci. Pachetul ar trebui să aibă capacitatea de a păstra calitatea produsului este lung, astfel încât un recipient cu pompa, ca un exemplu, este mult mai potrivit pentru o sticlă.

Un minim de 8 săptămâni ar trebui să fie menținute, înainte de a respinge o îngrijire a pielii element și butonul pentru unul suplimentar. Potrivit Marca G Rubin, dermatologiprofessor de la Universitatea din California, în statele unite ale americii, funcțiile cele mai energic componente în fiecare, dar în diferite metode.

Expunerea la lumina soarelui îmbunătățește riduri, colorat precum și superficiale vase de sânge, și dă celule conjunctive. Precum și destul de un pic de soare expunerea directă ridică amenințarea de celulele canceroase”, susține Margareta Frohm-Nilsson. Un cuplu de ani în urmă, există dovezi că a fost cauzatoare de cancer reprezentanți în protecție solară. Cu toate acestea, nu există absolut nimic să vă faceți griji, în conformitate cu Margareta Frohm-Nilsson.

Pielea ar trebui să mă simt puternică după curățare

Pielea ar trebui să mă simt puternică după curățareUn demachiant excelent, ar trebui, dimpotrivă, să se înmoaie pielea și, de asemenea, lăsați-l în stare proaspătă precum și netede. Dacă sunt strânse după o curat, elementul este posibil “vicios” în fața ei. Selectați un demachiant cu o lotiune sau lapte formula, care elimina make-up și hidratează pielea, este Marianna Blyumin-Karasik, doctorat, că sarcina de dermatologie de la universitatea din Miami.

Unele dintre “anti-imbatranire” compuși pot crea iritații la nivelul pielii, cu toate acestea nu permit pe cont propriu pentru a fi inhibat, dar pregătiți-vă de locația dvs. pielea bine înainte de următoarea rundă de joc. La fel de mult ca 2 săptămâni înainte de a începe să utilizați un produs cu retinol, puteți, de exemplu, să-ulei fata de orice tip de anti-oxidant, care este o crema cu eco-friendly ceai elimina.

Trenul, după care pielea treptat prin adăugarea de un pic de ser cu retinol obisnuite de seara lotiune, de fiecare alte, sau la fiecare 3 zile, de la începutul anului. La un moment dat, va fi capabil să-l utilizeze pe deplin. Și pentru a obține rezultatul, susțin experții.

Tinere cu aspect de piele și, de asemenea, elimina ridurile cu bloc de soare

Tinere cu aspect de piele și, de asemenea, elimina ridurile cu bloc de soareRidurile, zonele întunecate, läderhud … Câteva lucruri varsta pielea mult mai repede decât lumina soarelui. Cu toate acestea, solåldrande, ar trebui “photoaging”, nu este o parte de îmbătrânirea naturală procedură, cu toate acestea pot fi evitate. Un nou studiu australian, care este cel mai mare care a fost făcut în acest domeniu, arată că soarele bloc va proteja pielea de îmbătrânirea prematură de la soare.

Dacă nu sunt expuse la lumina soarelui de vârsta lui este pur și simplu organice. Solåldrad pielii, oferind o piele aspră, plus pete pigmentate, vasele de sânge superficiale, și a redus cutele de pe față. Acesta poate fi o protecție solară pentru a proteja împotriva”, susține Margareta Frohm-Nilsson, un medic de piele de la Karolinska spital de predare și Hudläkargruppen.

Prietenii de Kevin Krusell, de 34 de ani, și, de asemenea, O Törner, de 26 de ani, ambele din asistenta medicală de călătorie ca un interes major. Am face uz de bloc de soare în fața ta în fiecare zi, în ziua mea, care este o parte din rutina de dimineață devreme”, susține James Törner. Atunci când călătoresc la cald națiunilor, ea utilizeaza mereu lumina soarelui de securitate variabilă de 50 de ani.

Se face lui Emily, de asemenea, în ciuda faptului că ea are o culoare inchisa, mult mai soltålig de piele. Chiar dacă nu va fi cu siguranță mult mai puțin probabil pentru a obține pielea de celulele canceroase, astfel încât devastarea pielea mea de soare, în același mod ca și a lui. Dacă nu utilizați bloc de soare, aruncă-mă, și pentru a obține pigmentate locații de pe piele”, susține Emily, Krusell. Lumina soarelui daune la nivelul pielii și, de asemenea, jos de colagen și, de asemenea, flexibilitatea pielii. Un bronz este un mijloc pentru piele pentru a proteja ca o reacție la aceasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *