Din ziua ta precum ca am nevoie sa ma simt excelent,

La locul de muncă ne petrecem cel mai mult timp

La locul de muncă ne petrecem cel mai mult timpDe a fi acceptat și valorizat, astfel încât să putem oferi calitate, performanță, precum și pentru a avea împlinire. Încă nu pot ghici pe ce cele două femei colegii meargă împotriva ta, ar fi inutil. Vorbim, de fapt, cu capul, acesta va fi cel mai bun și, de asemenea, cea mai pura. Palavrageala o mulțime de a proteja acolo, așa că cel mai bine este să taie drept, precum și clare aer, nu zi mare lucrez ca asistentă medicală timp de 3 ani în exact același centru, precum și doar recent am început din ce în ce mai mult pentru a descoperi că mintea mea are o relație strânsă cu 2 diverse alte colegii și.

De asemenea, în principal odstrčily lateral precum și pe partea de sus a că, eu vorbesc cu alți angajați în divizia că ceva este prost făcut, ei arunca aceste 3 coleg de serviciu de-mine – mă în ochi cu nimic, pur și simplu vorbesc pe la spate. Dacă au cel puțin dreptul în greșelile pe care le-oferte cu, cu toate acestea am înțeles că munca pe care o fac sincer, chiar mai responsabile precum și în funcție de alți lucrători mai mult de 3 de colegul meu. La cap am, de asemenea, au de fapt în prezent auzit de un număr de ori în fața de a-mi spune că femeile sunt în această ocupație mult mai bine decât băieții și este raportat precum și diferite exemple de ce este așa.

În plus în ultimele zile au început

În plus în ultimele zile au începutSă fie din ce în ce mai scurt-temperat precum și, în unele cazuri, după ce am ieșit de acolo fără nimic rău susținut sau făcut vă rugăm să consultați ce să fac cu un astfel de comportament face. Multumesc. O zi bună, Paul. Pentru a opera într-o pur și simplu femei cumulativ, tu, ca bărbat, este foarte greu. Nu puteți, de asemenea, ca un om înțelege toate echivoc precum și intrigile care au loc acolo.

Pe locul tau as face o consultare cu managerul precum și a întrebat-o cum ea recenzii de calitate superioară de locuri de muncă, pentru că sunt de departe auzit că unii colegi sunt iritate. Tot ce este sănătos și echilibrat, asertiv interacțiune, nu vă faceți griji ei este dar de a vedea, pe care le au în slujba de aliații coaliției, că ca tine, munca ta de prim rang, de la sine, este o dovadă că ești popular și apreciat. Dar ei mă așteaptă încă unele completări, așa că am obține pe ele. Buna ziua, problema mea nu vine de la categoria de partener, dar sper că mă puteți ajuta. Aceasta este o problemă în birou.

Cu câțiva ani în urmă în cauză colegilor mei de birou

Cu câțiva ani în urmă în cauză colegilor mei de birouNoi linii de contur am fost de fapt de lucru, ea a descoperit totul, la fel ca tine, o dată m-a educat, un fost asociat, care a avut, de fapt, în prezent pensionat. N-am văzut nici un fel de probleme în a ține asta. Noul meu asociat într-adevăr nu au, de asemenea, o diplomă de liceu, să nu mai vorbim de competență, care de mai jos ar fi ideal am crezut, de ce nu, dacă e capabil. De la început s-a purtat destul de aproape, apoi dintr-o dată a început să fie ironic atunci când copiii sunat am fost la mama de pui, atunci când am generat o originalitate am fost údernice.

Zgâriat de exemplu, la prânz vei consuma imediat sau consuma, du-te repede, ai zbura ca un nebun soluția pe care am avut în mod constant, încă nu a fost plăcut pentru mine să-i descurajeze atacuri continue. Ea přitvrzovala, când am întrebat-o ce i-am făcut, de ce este ea indica pentru mine-a rupt, ceea ce cu siguranță aș face-o, las-o în pace, ce-a de probleme. Am susținut, salutare, am facut trata agreabil, m-am educat orice, ne odihnim împreună timp de 8 ore, așa că trebuie să ne înțelegem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *