Ardeți-vă grăsimea și slim jos cu cunoștințe de bază pe care produsele alimentare trebuie să le reconsidere

Vrei să subțire în jos, există un anumit fel de mâncare care trebuie să prevină. Acest lucru este cel mai rău de la mâncare. Există anumite alimente care sunt mai rău pentru greutate decât alte persoane. Acum, cercetatorii de o nouă cercetare să-mi dau seama ce fel de alimente este cel mai prost moment posibil. Cercetarea se încheie că mâncarea este mai mare poate fi asociat cu excesul de greutate și așa-numitul sindrom metabolic este ultraprocessad alimentare, care este de stat, la produsele alimentare în care au inclus, de cel puțin cinci dintre celelalte ingrediente din tigaie. Nu poate fi diferite tipuri de îndulcitori, coloranți și substanțe chimice.

Acest lucru este, de asemenea, susținută de un studiu ulterior. Acesta dezvăluie faptul că atunci când participanții au mâncat ultraprocessad produsele alimentare a fost, de obicei, de la sine este de 508 calorii mai mult în fiecare zi, precum și extins, în general, 1 kg de peste două săptămâni. La fel de bine ca atunci când au avut de fapt oprocessad alimente este redusă la minimum în greutate. Studiul, care a fost lansat in 2015, a fost prima de acest fel de a fi în măsură să dezvăluie legătura între probleme de greutate precum și alimente rafinate, deși oamenii de știință au crezut mult timp că.

Aceste alimente va duce cu siguranță la creșterea în greutate

Aceste alimente va duce cu siguranță la creșterea în greutateMai jos sunt câteva dintre alimentele care sunt groaznic de greutate … unele nu sunt șocante, cu toate acestea, diverse alte o are, în principal, s-au remarcat pentru sale nefavorabile impactul pe de wellness, precum și atmosfera.

1. Chips-uri – Cartofi nostru este, din păcate, extrem de bogate in calorii, acestea vor conține mai mult de 500 de calorii pe 100 de grame.

2. Băuturi îndulcită cu zahăr – Care consuma calorii lor este niciodată un concept de mare, și există o mulțime de dovezi că sucurile sunt un factor major care contribuie la obezitate. Până în 2018, a venit un forskningsgenomgång care leagă consumul de băuturi dulci la excesul de greutate, precum excesivă în greutate.

3. Dulciuri – Nu este o surpriză, atunci, că acestea pot provoca creșterea în greutate. Problema este că, deserturi, dulciuri, și alte bunătăți pentru numeroase sărbători, ambele bogate în grăsimi și zahăr, ceea ce le face bogate in calorii. În plus, combinația de zahăr și grăsimi care le consumăm.

4. Fine-tuned carbohidrati – Atunci când se referă la carbohidrati, este de a alege cele care sunt de o mult mai bună calitate. Carbohidrati rafinati coincide la fel de simplu carbohidrati, adică zaharuri, faina alba, amidon, și așa mai departe, Astfel încât să le înlocuiască cu o mișcare lentă, fibre bogate în carbohidrați, cum ar fi cereale integrale, sunt un concept de mare la o greutate precum și punctul de vedere al sănătății.

5. Carne roșie – Este o carne roșie, cum ar fi carne de porc și, de asemenea, carne de vită, în special, au fost furnizate de un negativ credibilitatea din cauza efectului său asupra publicului wellness și atmosferă. Cu toate acestea, ea poate fi, de asemenea, un motiv pentru care te ingrasi, dezvăluie, pentru a numi doar câteva puncte, un important studiu a fost efectuat pe peste 120.000 de bărbați și femei.

Arde de grăsime, în viața de zi cu zi: cum pentru a stimula rata metabolica

Arde de grăsime, în viața de zi cu zi cum pentru a stimula rata metabolicaExistă o varietate de lucruri, care este cu atât mai important atunci când este vorba de scăderea în greutate. Precum și, prin asta, pentru a ajunge la trântă cu ei, puteți îmbunătăți dvs. de calorii în viața de zi cu zi. Iată ce să faci:

1. Reduce stresul si anxietatea
Gradul ridicat de stres declanșează corpul fizic pentru a arde de grăsime mult mai lent, potrivit unui nou studiu de cercetare din anul 2014. Mai mult de 100 de calorii, mult mai puțin arderea de corpul tau pe tot parcursul 7 ore durata când ai fost stresat.

2. Construi musculare
Corpul tău transformă alimente calorii la putere, zi și noapte, chiar și în restul setare. Persoanele care au o mulțime de tesut muscular este automat o mai mare förbränningstakt, deoarece musculare apeluri pentru un plus de putere decât de grăsime corporală. 1 plus jumătate de kilogram de grăsime arde 4 calorii pe zi, în timp ce numărul corespunzător de 1 suplimentar de kilogram de muschi are de-a face cu 12 calorii pe zi.

3. Odihnindu-se în mod eficient
Corpul tău are nevoie de odihnă, chiar și atunci când sunt în mod activ de scadere in greutate. Obtinerea suficient de odihnă este important pentru echilibrul hormonal și, de asemenea, procesul metabolic. Odihna insuficientă poate crea rapid stresspåslag, care încetinește procesul de ardere procedura corespunzătoare. Pe deasupra, trebuie să fie în măsură să-și exercite și necesită să fie relaxat pentru asta !!!

4. Tremurând în frig
De mers pe jos în temperaturilor mai scăzute și, de asemenea, nevoie de un pic de plus pentru ea, mai rece este, chiar și mai multă putere organismul solicită să se mențină cald la atingere. Ta förbränningstakt poate spori prin fel de mult ca 15 la sută, dacă alegeți să-l plimbare afară când e rece. Cercetarea a relevat, de asemenea, că cei care au rămas în frig putea scăpa de dăunătoare bukfettet.

5. Vitaminboosta
Evalua dieta, precum și vitaminkällor. Absența D și, de asemenea, vitamine B poate fi conectat la mai puțin de grăsime de ardere. Petrecerea timpului în aer liber în soare și să mănânce broccoli, spanac sau orice fel de alte legume cu frunze verzi.

Mânca o mulțime mai mult și și-a vărsat o jumătate de kilogram pe săptămână

Mânca o mulțime mai mult și și-a vărsat o jumătate de kilogram pe săptămânăSunteți luptă pentru a reduce greutatea, să-l mențină o dată mai mult pe alimente, dar intervalele sunt încă în noi. De ce este absolut nimic în loc? Răspuns: Poate că sunt consumatoare de inadecvat! Aceasta este lista completă dietetician Sofia Antonsson 8 indică faptul că sunt consumatoare de prea puțin, și oferind o mai bună îndrumare. La spate de listare, ea dezvăluie ce alimente poți consuma prea mult. Mănânci greșit și insuficientă a corpului refuza pentru a reduce greutatea,” spune ea.

Consuma mult mai mult în cunoștință de cauză și bucurați-vă de mâncare!” “Ei bine, voi pur și simplu să ia un sandwich pentru masa de prânz în loc de a merge să consume”. Se pare ca peste tot din nou? Cea de pe partea de sus ar trebui să aibă mai puține calorii decât un bricklunch, nu? Ei bine, atunci când sunt mosting probabil să-și verse greutate, tu e posibil să creadă. Incorect, spune dieteticianul Sofia Antonsson.

De a lua o pereche de sandwich-uri cu unt, precum și brânză, acesta poate fi simplu pentru a obține în cât mai multe calorii ca un pranz sanatos. O salata bogata, aceasta a furnizat o treime din calorii precum și, pe deasupra, a făcut o fuller. Pentru a acoperi totul, se ocupă cu mackorna nu este corpul lui are nevoie de alimentare în mod corespunzător. Dacă se conectează, de la sine, a fost extrem de placuta, micul dejun și, de asemenea, masa de prânz, cu un pumn de chipsuri de cartofi ca un tratament, precum și un dulce bar en route residence de locuri de muncă, precum și uita de alimentația corectă, se poate obține atât de săraci, că mor de foame corpul și, de asemenea, nu oferă blocurile de care are nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *